PROGRAM UPORABNA HIPNOZA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti z usmerjeno pozornostjopovečano sugestibilnostjo in zmanjšano zunanjo zavestnostjo. Z njeno pomočjo lahko mirnost dosežemo takoj, brez predhodnih priprav in vaje. Hipnozo opisujemo kot budno stanje intenzivne relaksacije in koncentracije, med katerim se zavest oddalji od vsakodnevnih skrbi, podzavest pa lahko odgovarja na sugestije, kar nam omogoča, da dosežemo globoko telesno in umsko sproščenost. 

Uporabnost hipnoze: 
Medicinska hipnoza se uporablja tudi v zdravstvene namene in je kompleksna psihološka metoda, ki poteka pod vodstvom izkušenega strokovno usposobljenega terapevta. Uporabnost medicinske hipnoze zajema širok spekter področij, med njimi so: depresivna stanja, stanja tesnobnosti in bojazni, strahovi, fobije, panični napadi, obsesije, ojačanje samozavesti, trema pri nastopanju, pred izpiti, psihosomatska obolenja (npr. astma, rana na želodcu), motnje hranjenja, zasvojenosti, govorne motnje, glavoboli, migrene, nespečnost in še mnoga druga.

 Program zajema: 
V sklopu programa bomo izvajali skupinske seanse hipnoze z namenom izboljšanja kvalitete našega življenja. Dosegali bomo globoka stanja sproščenosti, ki že sama po sebi prinašajo številne pozitivne učinke za telo in duha. Srečevali se bomo na petih srečanjih, ki bodo potekala tako v spletni obliki kot tudi v živo in sicer: 

1. Skupinska hipnoza za večjo mirnost (8. 12. 2021 ob 19:00)
2. Skupinska hipnoza za večjo samozavest
3. Skupinska hipnoza za boljše počutje
4. Skupinska hipnoza za zdravo telo
5. Skupinska hipnoza za manj strahu

Prijava na program: 
Na vsako seanso se je potrebno posebej prijaviti. Datumi bodo znani teden dni vnaprej.
Program deluje na podlagi prostovoljnih prispevkov.