SKUPINSKA HIPNOZA: Za večjo mirnost

Lepo povabljeni na skupinsko hipnozo za večjo mirnost, ki bo potekala 8. 12. (sreda) ob 19:00

Mir je notranje stanje, ki ga lahko dosežemo s pomočjo kontrole misli in čustev. Kontrole misli in čustev pa se lahko z nekaj redne prakse nauči prav vsak. Ker ljudje pogosto začutimo željo po umirjanju takrat, ko naše telo že kaže znake stresa, življenjske okoliščine pa se ne odvijajo v želeni smeri, je želja po takojšnjih rezultatih toliko večja.

Zakaj hipnoza?
Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti z usmerjeno pozornostjo, povečano sugestibilnostjo in zmanjšano zunanjo zavestnostjo. Z njeno pomočjo lahko mirnost dosežemo takoj, brez predhodnih priprav in vaje. Hipnozo opisujemo kot budno stanje intenzivne relaksacije in koncentracije, med katerim se zavest oddalji od vsakodnevnih skrbi, podzavest pa lahko odgovarja na sugestije, kar nam omogoča, da dosežemo globoko telesno in umsko sproščenost. 

Uporabnost hipnoze: 
Medicinska hipnoza se uporablja tudi v zdravstvene namene in je kompleksna psihološka metoda, ki poteka pod vodstvom izkušenega strokovno usposobljenega terapevta. Uporabnost medicinske hipnoze zajema širok spekter področij, med njimi so: depresivna stanja, stanja tesnobnosti in bojazni, strahovi, fobije, panični napadi, obsesije, ojačanje samozavesti, trema pri nastopanju, pred izpiti, psihosomatska obolenja (npr. astma, rana na želodcu), motnje hranjenja, zasvojenosti, govorne motnje, glavoboli, migrene, nespečnost in še mnoga druga.

Prijavi se na dogodek:
Prijava na e-mail: [email protected] 
Udeležba v živo (samo 6 udeležencev!) ali online.
Dogodka ne bomo snemali.

Cena: prostovoljni prispevki