PSIHOMETRIČNO TESTIRANJE

Untitled design

PSIHOMETRIČNO TESTIRANJE


ZA PODJETJA

IZBOR/PSIHOLOŠKA OCENA KADRA
  • Prva faza: Uvodni sestanek s podjetjem – definiranje osebnostnih lastnosti in kompetenc za posamezno delovno mesto (analiza delovnega mesta)
  • Druga faza: Psihološko testiranje
  • Tretja faza: Povratna informacija testirancu/podjetju
  • Četrta faza: Vedenjski intervju s kandidatom za delovno mesto
  • Peta faza: Predstavitev finalnega nabora kandidatov
RAZVOJ ZAPOSLENIH

Razvoj zaposlenih je ključnega pomena za uspeh podjetja. Področja za razvoj: 

  • Program za razvoj vodstvenih veščin*
  • Program za razvoj medosebnih komunikacijskih veščin*
  • Spodbujanje kreativnosti in inovativnosti*
  • Upravljanje s časom in produktivnost *

*Vsi programi vključujejo kombinacijo izobraževanj, individualnih coachingov in medicinske hipnoze. 

Kaj nas dela drugačne?

V Psihospiritualnici se zavedamo pomembnosti razvoja zaposlenih za uspeh podjetja in zadovoljstvo posameznika. Naš pristop k razvoju zaposlenih temelji na celostnem pristopu, ki združuje psihološke, duhovne in praktične vidike.

Pri nas verjamemo v razvoj posameznika na več ravneh. Prvi korak je ocena in razumevanje posameznikovih potreb, ciljev in zmožnosti. Zato vam ponujamo različne psihološke ocene, ki vključujejo oceno splošnih intelektualnih sposobnosti, koncentracije, osebnosti ter številne druge vidike.

Nato oblikujemo individualiziran razvojni načrt za vsakega zaposlenega. Naša ekipa strokovnjakov vam pomaga identificirati področja, na katerih je potreben razvoj, ter vam svetuje glede najbolj primernih metod in programov za dosego želenih rezultatov.

Pri nas se osredotočamo na pridobivanje strokovnih znanj, razvoj veščin vodenja, medosebne komunikacijske veščine, kreativnost in inovativnost ter timsko delo. Poleg tega nudimo tudi usposabljanja za učinkovito upravljanje s časom, reševanje problemov in sprejemanje odločitev.

Pri vseh naših programih uporabljamo interaktivne metode, ki spodbujajo aktivno sodelovanje in praktično uporabo pridobljenega znanja v vsakdanjem delovnem okolju. Verjamemo, da je praksa ključnega pomena za učinkovit razvoj zaposlenih.

Naš cilj je, da vsak zaposleni doseže svoj polni potencial in se počuti izpolnjenega tako na osebnem kot tudi na profesionalnem področju. Z našim pristopom k razvoju zaposlenih želimo ustvariti pozitivno in uspešno delovno okolje, kjer se vsak posameznik lahko razvija in prispeva k rasti podjetja.

Pridobi individualno ponudbo:

CENIK PSIHOMETRIČNEGA TESTIRANJA - SPLOŠNO

CENIK PSIHOMETRIČNEGA TESTIRANJA - POSAMEZNI TESTI

NAROČANJE

1. Elektronsko: [email protected]
(odgovor dobiš v roku 24 ur)

2. Telefonsko: +386 31 647 665 
(naročanje pon-pet med 8:00 in 16:00)

3. Whatsapp sporočilo
(kadarkoli, gumb spodaj)

 

Ob prvem klicu ti pripada do 15 minut brezplačnega pogovora. 

 

* Vse individualne storitve izvaja psihologinja, hipnoterapevtka in učiteljica čuječnosti Nastja Pozelnik. Pri svojem delu uporablja poleg klasičnih psiholoških tehnik tudi somatske in druge transpersonalne tehnike.