KOMPLET KRISTALOV ZA 7 ČAKER Z DARILNO VREČKO

Komplet sedmih surovih kristalov v barvah čaker. Ker so dragi kamni surovi, so najbližje svoji naravni obliki. Vsak od kamnov je edinstven in se nekoliko razlikuje po velikosti. Vsak izmed kamnov je energijsko očiščen in pripravljen za takojšnjo uporabo. Komplet poleg kamnov vključuje tudi darilno vrečko v rdeče-zlati barvi.

Komplet sestavljajo: Ametist, kameni kristal, lapis lazuli, zeleni aventurin, citrin, rožni kremen in rdeči jaspis.

Uporaba kristalov:

1) Kristale lahko uporabljamo za namene krepitve posamezne čakre. Kamen položimo na predel čakre in ga držimo nad njo 10 minut.

2) Kristale lahko uporabimo tudi za energijsko čiščenje prostorov. Kristale položimo v prostor, ki ga želimo energijsko počistiti. Razvrstimo jih v obliki kroga in na sredino postavimo čajno svečko bele barve. Prižgemo jo in počakamo, da svečka dogori.

3) Kristali so majhni in priročni, zato jih lahko vzamemo s seboj v službo, na potovanje ali ko gremo po opravkih. Tako poskrbimo, da so naše čakre ves čas energijsko polne in aktivne.

Vaja za prepoznavanje čakre, ki je energijsko šibkejša:

1) Zapremo oči in se osredotočimo na telo. Naredimo sken telesa od glave do peta, s posebno pozornostjo na energijskih čakrah. Pri tem smo v mislih pozorni na moč posamezne čakre. Na predelu, kjer začutimo energijski upad, lahko s pomočjo kristalov čakro ponovno napolnimo. Primer: Če smo zaznali energijski upad na predelu trebuha, gre za prazno čakro Solarni pleksus. Izberemo kristal rumene barve in ga za 10 minut položimo na predel popka. Kristal lahko pospravimo v žep in ga nosimo s seboj. Tako bomo krepili Solarni pleksus čez cel dan. 

Cena: 14,99 eur

Naročilo izdelka:

Izdelek je na voljo. Naročilo je možno preko spodnjega obrazca. V končno ceno bo obračunana tudi dostava izdelka v vrednosti 3,5 eur. Za naročilo izpolni spodnji obrazec. Na e-mail boš prejel predračun s podatki za plačilo, ki bo veljaven en delovni dan. Po prejetem plačilu bo izdelek odposlan na tvoj naslov.

Naše zadovoljne stranke:

Manca Lukic
Manca Lukic
@mancaalukic
Read More
Zelo hvaležna <3
Mateja Jamnik
Mateja Jamnik@jamnikmateja
Read More
Kristali so majhni, a priročni. Jaz jih nosim sabo v torbici.
Ana Marija Knez
Ana Marija Knez@ttanciknez
Read More
Moja najnovejša pridobitev - kristalčki so super! Počutim se bolj samozavestno in zaupam vase.
Previous
Next