ORGONSKA PIRAMIDA METATRON IZ ČRNEGA TURMALINA – ZA ZAŠČITO

Črni turmalin je kamen, ki prizemljuje. Poleg tega naj bi ta kamen spodbujal racionalnost in logično razmišljanje. Črni turmalin, imenovan tudi Schörl, naj bi bil očiščevalni in zaščitni kamen. Pomagal naj bi pridobiti več samozavesti in odločnosti v težkih trenutkih.

Orgon pomeni življenjsko energijo (či, eter ali prano).

Sestavljen je iz kombinacije kristalov, smole in kovin. Vsebuje kristal herkimer, za katerega velja, da čisti elektromagnetno sevanje. Po mnenju strokovnjakov čisti in uravnoveša energijo ter harmonizira či v nas in okoli nas.

Po mnenju strokovnjakov je orgonska piramida posebej zasnovana za uravnoteženje energijskega polja v bivalnem ali delovnem prostoru. Piramido lahko nosite tudi v žepu ali jo položite pod vzglavnik.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Naši izdelki ne smejo nadomestiti zdravniške ali druge strokovne pomoči, oskrbe ali podpore. V primeru kakršnih koli zdravstvenih težav se vedno posvetujte s pooblaščenim zdravnikom.

Velikost izdelka: 70 mm

Cena: 32,99 eur

Naročilo izdelka:

Izdelek je na voljo. Naročilo je možno preko spodnjega obrazca. V končno ceno bo obračunana tudi dostava izdelka v vrednosti 3,5 eur. Za naročilo izpolni spodnji obrazec. Na e-mail boš prejel predračun s podatki za plačilo, ki bo veljaven en delovni dan. Po prejetem plačilu bo izdelek odposlan na tvoj naslov. Ob nakupu nad 50 eur je poštnina brezplačna.

Naše zadovoljne stranke:

Manca Lukic
Manca Lukic
@mancaalukic
Read More
Zelo hvaležna <3
Mateja Jamnik
Mateja Jamnik@jamnikmateja
Read More
Kristali so majhni, a priročni. Jaz jih nosim sabo v torbici.
Ana Marija Knez
Ana Marija Knez@ttanciknez
Read More
Moja najnovejša pridobitev - kristalčki so super! Počutim se bolj samozavestno in zaupam vase.
Previous
Next